A vásárlás lépései

 

Kedves Vásárlónk!

 

Ahhoz, hogy a Biovitaminok.hu webshopban vásárolni tudjon, regisztrációra van szükség. Kérjük, hogy a belépéshez regisztráljon!

Amennyiben már rendelkezik regisztrációval, kérjük léjen be a fiókjába az e-mailen kapott link vagy a jobb felső sarokban található belépés gomb segítségével.

A vásárlás lépései:

  1. A baloldali, vagy a felső menüsorban kattintson rá egy termékkategóriára (pl. mézek). Ekkor megkapja a kategóriában található termékek listáját . A termékekre kattintva rövid leírást olvashat az egyes árukról, megjelölve az áru termelőjét, árát és kiszerelését. Az áraink bruttó árak.
  2. Ha egy terméket meg szeretne vásárolni, akkor kattintson a Kosárba gombra, ezzel bekerül az ön virtuális bevásárlókosarába.
  3. Ha befejezte a vásárlást, akkor válassza ki a jobb felső sarokban a Kosár menüpontot, így áttekintheti, hogy milyen termékeket választott ki, azokat módosíthatja. Áttekintheti a termékek árait, és a vásárlás végösszegét.
  4. Ha úgy gondolja, hogy befejezte a vásárlást, akkor kattintson a Pénztár gombra. Itt a következőket kell tennie:

5. A megrendeléséről a regisztrációkor megadott e-mail címre elektronikus visszaigazolást küldünk.

A szállítás a szállítási feltételek menüpontban leírtak szerint történik, banki átutalással, illetve utánvéttel történő fizetéssel.

 

Készítette: OpenCart Magyarország
Biovitaminok.hu © 2019