Adatvédelem

 

Kedves Vásárlóink!

 

A biovitaminok.hu oldalon a regisztráció során kérjük, hogy adja meg néhány személyes adatát, többek között a nevét, lakcímét, telefonszámát, elektronikus levelezési címét. Ezekre az adatokra a pontos szállításhoz és a számlázáshoz van szükségünk.

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a ezeket az adataikat a szerződés teljesítése, a szerződés feltételeinek későbbi bizonyítása érdekében tároljuk.

Adataikat kizárólag a szállítást végző szolgáltatóknak (Posta, kézbesítést végző futárszolgálat) adjuk át, az adatainak kezelésekor az információs önrendelkezési jogról és az információs szabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően járunk el.

Adatkezelés nyilvántartási száma: NAIH-71729/2014.

 

A biovitaminok.hu weboldalon található összes szöveg és kép a szerzői jogvédelem oltalma alá tartozik. Ezek egészét vagy részeit tilos kereskedelmi célra, vagy forgalmazásra felhasználni, a szerzői jog jogosultja kifejezett, írásbeli engedélyének hiányában nyilvánosság előtt egyéb céllal közölni, valamint tilos azokat módosítani, vagy más oldalakra vinni.

A biovitaminok.hu online áruházként működik. Mind a kedves Vásárló, mind az oldal üzemeltetője tisztában vannak azzal, hogy az internet és az informatikai eszközök használata során kivételes esetekben technikai hibák merülhetnek fel. A Biovitaminok.hu nem vonható felelősségre semmilyen esetben vis maior esetén vagy bármilyen eseménnyel kapcsolatosan, ami nem az irányítása alatt áll.

Minden fényképet a termék megnevezésében meghatározott fajtájú valamint kiszerelésű termékről készítettünk, valamint a termelő által rendelkezésünkre bocsátott képet használtuk fel, azonban nem tudunk felelősséget vállalni a termelő által a címkéken feltüntetett adatok valóságtartalmáért.

 

Készítette: OpenCart Magyarország
Biovitaminok.hu © 2019